Diskuse

Kubera na Hrad!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

blob

8. 12. 2008 13:32
Kubera se mi líbí

ODS celkem nemusím, ale pan Kubera je mým favoritem. Teplice jsou daleko, tak jeho daždodenní práci sledovat nemůžu, ale ať jde o rozhovory, nebo jiné střípky které člověk posbírá, ten člověk se mi líbí, ať už kouří nebo ne.;-D

0 0
možnosti
MS

blob

8. 12. 2008 13:35
Re: Kubera se mi líbí

I na ton hradě si ho umím představit. Možná by byl první z novodobých prezidentů, který nepřeceňuje svoji důležitost.

0 0
možnosti

liberecak

8. 12. 2008 13:19
Kubera si ze všeho dělá akorát...

...(Y), je sice ochotnej, ale politika by měla bejt od toho, aby něco vznikalo, což v jeho případě..ehm. Ale slečnu autorku bych klidně pozval na kafe :-P

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

8. 12. 2008 13:22
Re: Kubera si ze všeho dělá akorát...

autorka zřejmě kouří a taková pusa by příjemná rozhodně nebyla. :-)

0 0
možnosti
VM

Si0

8. 12. 2008 13:08
Tuberáka Kuberu neéé!

EU

0 0
možnosti
AA

Azazel333

8. 12. 2008 13:06
Kubera je v ODS

něco jako Křeček v ČSSD -

 tj. škodí této zemi a nejde se ho zbavit. Zatímco křeček škodí přes regulované nájemné, tak Kubera škodí podporováním tabákových firem (které se mu za to jistě bohatě odměňují). Víte o tom, že ten člověk tvrdí, že kouření zdraví neškodí? Věřili byste tomu?

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

8. 12. 2008 13:08
Re: Kubera je v ODS

já bych tomu věřil,  Klaus taky věří, že globální oteplování vlastně žádný není...:-)

0 0
možnosti
KK

katerina.kozmova

8. 12. 2008 13:05
Můj názor na kuřáky - pokračování

a stejně tak se tam neustále vyskytuje někdo, kdo si zapálí bez ohledu na spolučekající. Smutné na tom je, že opravdu málokdy se někdo ozve, a když už, je to starý dědeček holi, kterému se dvacetiletý kluk jenom vysměje. Není žádná páka, jak mu v tom zabránit. Pak se tedy nemůžeme divit, že ani v restauracích a dalších místech se situace měnit nebude. Nicméně já nejsem pro striktní zákaz kouření v restauracích, spíš pro oddělné prostory v rámci jednoho podniku. Je to i ekonomičtější a už z praktických důvodů lepší - třeba právě v malých městech. Přijede turista z daleka a nenají se jen proto, že bude bloudit a hledat tu svou kuřáckou/nekuřáckou restauraci. Všechno záleží na domluvě a i já, když jdu do hospůdky posedět s těmi ze svých přátel, kteří kouří, se dovedu čas od času přemoct a jeden večer v cigaretovém dýmu vydržet. Příště se zase situace otočí.

0 0
možnosti
AA

Azazel333

8. 12. 2008 13:09
Re: Můj názor na kuřáky - pokračování

Já jsem pro, ať se pro kuřáky udělají hermeticky oddělené kuřárky... a klidně se jim tam může rovnou pouštět "větrákem" kouř - ještě ušetří za cigára..

Ale zasmraďovat životní prostředí v přítomnosti normálních lidí bych jednoznačně zakázal! Plivat nebo močit na lidi se také nesmí ... a to je to mnohem méně zdraví škodlivé než když vám kouří pod nos smraďoch...

0 0
možnosti
KK

katerina.kozmova

8. 12. 2008 13:01
Můj názor na kuřáky

Zdravím všechny diskutující. Jsem striktní nekuřák (dokonce nekuřácká panna, neb jsem to nikdy ani nezkusila) a cigaretový kouř mi vadí stejně jako nevábný dech mnoha kuřáků či jejich oblečení páchnoutící zatuchlým kouřem. Na druhou stranu jsem ovšem zastáncem co největší míry tolerantnosti a zdravého rozumu. Ano, jsou země, kde se proti kuřákům pomocí zákona tvrdě bojuje a opatření zabírají. Ale přiznejme si, jsme v Česku, hospodském národě, kde se léta a léta nechodilo ani do čajoven, ani do otevřených pizzerií na zahrádce, nýbrž téměř výhradě do zakouřených kantýn čtvrté cenové skupiny. A tohle je v Češích prostě hluboce zakořeněné: pátek - hospoda - pivo - k tomu cigáro. Navíc některá opatření už zavedena byla - a k čemu jsou? Kde není ten, kdo by jejich naplňování kontroloval a nedodržování trestal, nemůžeme čekat, že se něco změní. Pokud vím, je zakázáno kouření na zastávkách MHD. Ale nemám pocit, že bych viděla při čekání na autobus nebo tramvaj méně špačků než dříve.

0 0
možnosti
PM

Polárníliška

8. 12. 2008 12:59
Jen se trochu divím, že pan Kubera není stejně liberální

třeba pokud jde o legalizaci tvrdých drog, vzhledem k jeho postoji, že je přeci věcí každého z nás, zda si bude ničit své zdraví. Jistě by takový podnik, kde by toto bylo k mání, také neměl o zákazníky nouzi a trh by jej uživil.

Navíc mají tvrdé drogy proti cigaretám jednu nespornou výhodu. Ničíte jimi zdraví jen a pouze sobě a né kolegům u stolu.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

8. 12. 2008 12:59
drama jsem nesledoval

drama jsem nesledoval, viděl jsem jen pár humoristických vložek, ale také stály za to. Obecně ale naprosto souhlasím s Vaším názorem, razí se tady v politice totiž heslo, které se běžně používá v IT praxi "když to funguje, tak na to nehrabej". Z čehož plyne, že věci se začínají řešit až když nefungují.

0 0
možnosti
C

chodovar

8. 12. 2008 12:56
Ten

článek je výborný, Kubera je dobrý politik s dobrými názory a dobrým vystupováním.

     Zajímavé ale je sledovat, jak diskutéři vše zvrhli na to, zda je dobré kouřit či nekouřit, o čemž v článku nebyla řeč.

     Je dobré sledovat diskuse českého člověka, který nemyslí - přečte si jakýkoliv článek, najde v něm jedno slovo nebo jednu větu a o tom zavede dalekosáhlou diskusi, o něčem jiném, úplně mimo mísu.

0 0
možnosti
JM

krab

8. 12. 2008 12:59
Re: Ten

Nikdo tady neresi, zda je dobre kourit ci ne. Nez zacnete moralizovat, naucte se cist.

Diskuze je o tom, zda zakazat koureni v soukromych hospodach nebo ne. A to se velmi Kubery tyka, protoze Kubera je pravicak a odsuzuje tento bolsevickej zakaz. Ze kouri je uplne nepodstatny, Klaus a Jakl nekourej a odsuzujou to taky.

0 0
možnosti
KF

klaun Ferdinand

8. 12. 2008 12:48
Tyhle diskuze jsou furt stejný

kuřáci se všelijak kroutěj, jen aby nemuseli přiznat, že chyba je u nich. Kdyby totiž tenhle nešvar neměli, žádnej zákon by nemusel být,  nikdo by nesmrděl jak dobytek a nikomu by např. při cestě do zaměstnání nebylo na blití jen proto, že si někdo před ním po cestě zapálí.  Asi by milej zlatej kuřák čuměl, kdybych mu poblil při lepší kostalaci paty. 

0 0
možnosti
DH

chenile

8. 12. 2008 12:53
Re: Tyhle diskuze jsou furt stejný

mame tady svobodu.. kdyz se vam neco nelibi.. jdete do nekuracky.... Nemate ji u domu? tak si ji udelejte...   chapu zakaz koureni na zastavkach verejnych prostorech.. ale pokud si za svoje koupim hospodu.. budu si tam sam tocit pivo.. tak chci mit moznost si ve svem majetku za svoji pipou zakourit.. nelibi.. ??? jdete jinam... vsak ja o hosty nouzi mit nebudu.

0 0
možnosti